PG Training

PG Support verzorgt trainingen Documentherkenning gespecialiseerd in de relatie met de arbeidsmarkt.


Met name het herkennen van geldige identiteitsdocumenten en echtheidskenmerken ter beoordeling van de echtheid van identiteitsdocumenten.

 

De trainingen voldoen aan de vereisten in de NEN 4400-1. De trainingen kenmerken zich door een hoge mate van herkenbaarheid met uw praktijk en een ruime casuïstiek. De inhoud is direct toepasbaar. De trainingen worden verzorgd door trainers die nog dagelijks te maken hebben met identiteitsvaststelling en beoordelen van arbeidsgerechtigdheid. Wie werkt er bij u op de werkvloer?


Identiteitsfraude is maatschappelijk een groot probleem en kan ondernemingen en personen die het slachtoffer zijn financieel zwaar raken. Zeker waar wisseling van personeel dagelijks aan de orde is zoals bij het ter beschikking stellen van personeel (uitzendbureaus) en aan- en onderaanneming. (Bouwbedrijven). Sinds 1999 verzorgt PG Support ("PG Training") in het bijzonder voor ondernemers en instellingen trainingen in het herkennen van identiteitsdocumenten en de daarin aanwezige echtheidskenmerken, die in Nederland geldig zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de relatie met de (Nederlandse) arbeidsmarkt.

Wie werkt er bij u op de werkvloer?

Wij maken gebruik van trainers die nog volop in de praktijk van identiteitsdocumenten en arbeid staan. De trainingen voldoen o.a. aan de vereisten in de NEN 4400-1. De trainingen kenmerken zich door een hoge mate van herkenbaarheid met uw praktijk en een ruime casuïstiek. Met een dag training brengen wij u op hetzelfde niveau als controlerende instanties!

Fysieke trainingen

Wij verzorgen o.a. fysieke trainingen op het gebied van identiteits- en documentherkenning en zijn gespecialiseerd in de relatie met de arbeidsmarkt. De trainingen voldoen aan de vereisten in de NEN 4400-1. De trainingen kenmerken zich door een hoge mate van herkenbaarheid met uw praktijk en een ruime casuïstiek. De trainingen worden verzorgd in workshop of in company.